Monday, February 4, 2013

Selamat Tahun baru 2013

Assalamualaikum w.b.t

Selamat tahun baru 2013 untuk korang sume..ketinggalan zaman betol laaaa...huhuhu...da masuk bulan Februari baru nk wish kn.. nk wat cm ne kn, skrg ni asyik on9 gune smartphones yg x berapa nk smart..hihihi..BB jeee....so, skrg ni da lps gian nk update blog...

Akhir tahun 2012 je ak da di hadap kn dengan Final Exam untuk sem 5..Alhamdulillah ak abis pada 14hb Jan ari 2...skrg tengah tunggu result la..hopefully OKey...so, sekarang ni ak dok membesarkan badan yang sedia ada besar dengan hanya dok kat umah je..hihihi...malas nk keje...NOT IN MOOD ok..hihih...bile da dok je kt umh, macam2 bende yang berlegar di fikiran nih...perkara yang paling rajin ak buat masa cuti adalah Bakering..!! yay!!~~~ Kek Coklat Moist adalah resepi pertama yang ak cuba, hasil resepi ibu Ain Shahira (housemate).. so, ak pon try laaa...


hahaha...ni la hasilnya...Kek Coklat Moist Kukus..

korang nk resepi ke??xyah la kot, cm x jd jeee...hehhe..skrg nih pon kalo korang search kt Pakcik Google, confirm berlambak keluar..

OKKKkk, nk dijadikan citer lg memang banyak jugak la resepi2 yang ak try masa cuti nih.. antaranya ialah Agar-agar Sumi, Puding Roti, Puding Karamel, Kek Pelangi (yang keras..hahahah..malu jeee)


Gambar atas: puding roti. 2nd try..cm hangus skit..hihihi...tp bwh lembik gak..yg ni rse cm x bp jd sbb ikut sukatan ikut suka..hihih...

Gambarr bawah: Kek Coklat..2nd try gak..tp yg ni bakar..x jd jugak sbb x ikut cara yang betol...

Stop!! Citer pasal masak memasak nih..hihihi...skrg nk cite psl jiwang2 jap..hahhaa...cintan cintun...
Tahun ni, bulan Jan iaitu 25hb, genap la hubungan ak ngan C Gemok 4 tahun... kami berharap hubungan ini akan berkekalan hingga ke jinjang pelamin dan ke anak cucu...doakan sama2 untuk kami ye...hihihi... So, pada hari tu, ak pegi ke Klang untuk buat surprise untuk dia..memang ak x bgtaw lgsg la yg ak nk dtg..tup2 muncul je...hihihi...siap bawak present & kek lagi tawww...~~

hadiah dan kad =)


Happy 4th Anniversary to us <3 p="">

Sekarang da masuk bulan 2..masa ak menulis ni pn da tengah malam, da masuk 4hb 2 da..hihihi...rindu gilerrr nk tulis blog sampai sanggup bersengkang mata jap..hihihi... Semalam ak ada pegi wedd member sekolah teknik & dlm kesempatan 2 jumpa la bestie yang paling disayangi... luv them.. ^_^

Atas kiri: Anyss Chik
Bawah kiri : Ezani & hubby
Sebelah kanan: gambar besar skit..hihihi..It's me :)

Oklah..mesti korang bosan baca panjang berjela...ok, ak stop dlu yeee...thanx sbb sudi baca blog ak yg x bp nk femes nih...byeee...








0 comments:

Post a Comment

Sebarang pertanyaan mengenai Vitamin Shaklee, boleh hubungi saya.