Follow Us @soratemplates

Sunday, January 21, 2018

Mengatasi dan Merawat Keputihan

Masalah keputihan merupakan duri dalam daging bagi kebanyakan wanita. Ia masalah yang sering terjadi kepada kebanyakan wanita walaupun mempunyai badan yang sihat tanpa sebarang penyakit. Malah ada yang cuba untuk merawat dengan berjumpa doktor.
Pil akan diberi dan ada juga klinik yang memberikan krim sapu untuk disapu ke dalam faraj. Adakah rawatan ini berkesan? Pastinya tidak! Klinik seronok mereka mendapat duit daripada penjualan ubat antibiotik dan krim sapu yang langsung tidak menyelesaikan masalah keputihan ini.
Tahukah anda bahawa keputihan terjadi disebabkan antara 2 sebab ini. Iaitu jangkitan bakteria seperti Bacteria Vaginosis ataupun kulat seperti Trichomoniasis dan Candida Albican.
Jika rawatan kulat ini tidak dirawat, maka kesannya akan menjadi bertambah teruk. Kulat ini mampu merebak keseluruh tubuh anda dan seterusnya jangkitan ini boleh menyerang organ-organ penting dalam badan anda.
Jangkitan bakteria atau kulat ini juga mampu merebak ke pasangan kita. Hasilnya organ seksual lelaki juga akan mengalami kegatalan, kemerahan, kesakitan dan juga kulit melecet. Suami anda juga mungkin terkena tempias daripada masalah yang dihadapi oleh anda ini.
Suami anda pasti akan mengelak daripada untuk “bersama” dalam hubungan seks. Lebih teruk, mereka “makan luar” atau menambah cawangan lain. Itu yang cuba kita elakkan. Keputihan sebenarnya boleh dirawat.

Bagaimana untuk Mengatasi dan Merawat Keputihan Buat Selama-Lamanya?

Sebenarnya ada penyelesaian bagi masalah ini. Ia satu rahsia yang cuba dirahsiakan oleh doktor. Sebab anda mungkin tidak perlu berjumpa mereka lagi untuk rawatan. Rawatan di klinik biasanya selesai untuk beberapa hari sahaja. Kemudian, ia akan muncul kembali. Jadi anda pasti akan ke klinik lagi untuk rawatan susulan. Ia bermakna duit masuk untuk klinik dan duit keluar daripada poket anda.
Hasil daripada kajian seorang Ahli Farmasi iaitu Fatina Aziz berjaya menemui jawapan bagi mengatasi dan merawat keputihan daripada berulang kembali kepada diri anda.
Anda tidak perlu lagi memakai “pantiliner” setiap masa. Dan suami anda tidak perlu lagi berasa geli dengan keputihan yang banyak yang dihadapi oleh isteri mereka. Bau busuk juga hilang. Ini pasti akan mengeratkan lagi hubungan suami isteri. Ia akan meningkatkan keyakinan diri untuk bersama. Pastinya tiada lagi rungutan daripada suami tercinta.

Dimana untuk mengatasi dan merawat keputihan ini?

Kaedah yang digunakan menggunakan kaedah moden dan tradisional dengan kos yang lebih murah berbanding dengan rawatan di klinik yang anda jalani sekarang.

Selesaikan masalah keputihan yang membelengu diri anda sekarang. Jangan biarkan ia berlarutan kerana ia akan mengundang pelbagai masalah lain pada masa akan datang. Bahagian intim wanita sangat mudah terkena jangkitan bakteria. Anda kini mempunyai cara untuk mengatasi dan merawat keputihan!


Jangan tunggu lama-lama ye.COD Area Ampang, Cheras dan Sentul


Penghantaran ke seluruh Malaysia
Love,

Your Shaklee Independent Distributor (ID = 1207294)
Pengedar Shaklee Sah Cheras, Ampang dan Sentul
Whatsapp / SMS / Call = 0132117436
FB Pages : AufaMadame
Instagram : @eyranadzirahNo comments: