Tuesday, September 26, 2017

Kenapa ESP Shaklee berbeza dari soya lain?

ESP atau Energizing soy protein nama lama atau Isolated Soy Protein nama baru antara HOT product di Shaklee. Sebulan tu mahu 100 tin terjual. 

1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. 



Perbezaan ESP dengan soya lain

1. Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin)
2. mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan
3. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 4. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya
5. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone
6. Rendah lemak, tanpa kolestrol
7. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi



TESTIMONI ESP SHAKLEE






Testimonial ESP Shaklee :Baru seminggu baju sudah longgar ESP...:)

Best...mengenyangkan...sgt sesuai utk yg nk kawal berat badan dan nk turunkan berat badan...testimoni sendiri, bru ambik dlm seminggu lebih bole rasa byk incloss...seluar n bju rasa longgar2 je...i like..:)

Testimonial ESP : Bangun pagi badan tak penat

Nana Shah Qaisara Anak saya pon suka makan kfc, mcd..tapi kalau dah minum Esp tu waktu pagi selera mkn kita blh control xlapar tp saya makan nasi time lunch sebab nak ambik tenaga tp saya makan dlm kuantiti yg sedikit sahaja..kalau minum ESP tu xrasa lapar..bangun pagi pon badan xrasa penat..tp kena amalkan xblh beli simpan dlm almari..hehehe..saya dh ambik produk ni dr bln 2 skrng ni sangat2 puas hati..ramai yg tegur badan dh kurus..

Testimonial ESP : susu banyak meriah

Halawati Razyn Tsen, Hasil untuk sesi pg ni 10 oz....tq esp....thanks Hairul Nisah Hussin mperkenalkn shaklee.



Bagaimana mahu membeli vitamin ini?

Cara 1

Anda boleh terus klik ke ESP SHAKLEE ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Ampang, Cheras, Sentul, saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Ampang, Cheras, Sentul.

COD Area Ampang, Cheras dan Sentul







Penghantaran ke seluruh Malaysia


Love,

Your Shaklee Independent Distributor (ID = 1207294)
Pengedar Shaklee Sah Cheras, Ampang dan Sentul
Whatsapp / SMS / Call = 0132117436
FB Pages : AufaMadame
IG : @eyranadzirah







0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...