Monday, December 2, 2013

Praktikal ~ Latihan Industri

Assalamualaikum w.b.t

Masha Allah... Berkurun kot x update blog nih.. Berzaman2.. Kalo la blog ni nmpk habuk nye, confirm mak suh amek bulu ayam kibas2 kan... weee ^_^...

Bila erk last update..rsenye bulan Jun.. skrg da Disember ok.. Fuuhhhh... lame giler x update...

Nak citer skit kat korang2 sume, skrg ni ak ngah Praktikal (Kat skolah baru je abis).. skrg ngah Praktikal kt company Giatmara Malaysia.. Masa praktikal kt skolah ari 2, syok la jugak..hanya insan yang bergelar guru sahaja dapat 'expressed' kan perasaan mcm mana jadi seorang pengajar nih...manyakkk syookkk ooo...

Start 2 Disember - 24 Jan 2014, ak akan buat Latihan Industri buat kali ke-2 selepas buat msa zaman Diploma dlu.. yg bezanya kali ni zaman elaun..hahahaha.... xbanyak pon...boleh la lpas duit minyak kete & duit makan...sewa umh xyah pikir...sbb family mmg dok sni...

Tempat Praktikal

To all my friends =)

Mungkin lpas2 ni akan banyak la entri kat blog ak ni...sbb skrg ngah free, dok  ngadap laptop je...hihihi...assignment yang berlambak2 tu tnggu mood rajin sampai baru buat..hikhikhik...dasar pemalas... =p

0 comments:

Post a Comment

Sebarang pertanyaan mengenai Vitamin Shaklee, boleh hubungi saya.