Friday, December 15, 2017

ELYSIAN SKINCARE

Jangan fikir kulit ni kekal cantik tanpa penjagaan yang rapi dan sempurna. ANDA SILAP.
.
Yuols boleh disiplin makan vitamin? Makan buah hari-hari? Makan sayur... Kalau boleh.. Tahniah.. Anda Ohsem.
.
Tapi kalau tak buat semua tu jangan tak tahu kulit makin kusam dan nampak tua dari usia tau. .
.
Kulit pun perlu makanan. Dalam sebotol Elysian Booster Serum dah cukup tau segala nutrisi untuk kulit. Kena konsisten.. Pasti berhasil..




RUBY CELLACTIVE®-WHITE will be launch next week. Mesti ramai kan yang tak sabar nk cuba set ruby baru ni. Ramai juga tanya apa tu cellactive®-white??.. Meh hakak explain sikit... . RUBY CELLACTIVE®-WHITE Cell Active White telah dihasilkan untuk FOKUS memberikan pencerahan pada kulit. Formulasi daripada Vitamin B3, Ekstrak sulphur dari selada air / "watercress" dan "bio-available zinc" menghasilkan kesan pencerahan secara semulajadi pada kulit. "Essential cell boost factor"/ perangsang sel yang penting menghasilkan kulit yang lebih cerah dan lebih sekata. Hasil formulation 4 bahan aktif dalam cell active white akan menjadikan kulit lebih cerah,bersih, dan berseri tanpa sebarang cela dengan selamat dan berkesan.








Jom tengok IG @madam3yra
















0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...