Monday, March 26, 2018

JERAWAT, PORI BESAR, MATA PANDA HILANG SEKELIP MATA!!

Apa Youth Skincare Shaklee ni?

Youth Skincare ialah produk terbaru Shaklee yang menggantikan Nutriwhite dan Enfuselle Shaklee yang mana Youth Shaklee ni sangat sesuai untuk sama ada lelaki mahupun perempuan supaya Nampak Lebih Muda Lebih Lama >> Look Younger Longer.
Produk Skincare Youth Shaklee ni dicipta khas untuk Shaklee dan terbukti berkesan untuk memperbaiki tekstur kulit, mencerahkan kulit, menegangkan kulit dan mengurankan kedutan pada kulit. Tentu sekali diformulasikan dengan bahan aktif yang hanya milik Shaklee, Shaklee janji Youth Shaklee ni akan berikan kesan yang sangat baik dalam 4 simple steps.




Kenapa perlu pilih YOUTH sebagai skincare?




Ia 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan, tidak diuji ke atas haiwan dan bebas gluten!

Dan yang membuat kan nya lebih Menarik dan lebih patut di miliki oleh semua orang adalah produk ini mengandungi polifenol yang bantu membaikpulih kulit muka hingga ke peringkat sel. tahu tak Polifenol juga terdapat di dalam Vivix Shaklee?

Minum Vivix sebagai Suplemen anti penuaan dan guna pula Youth untuk SkinCare setiap hari, umpama diri anda di layan bagai kan Puteri. Best kan?


Apa rangakaian yang terdapat di dalam YOUTH® Shaklee Skincare 

YOUTH Skincare Shaklee terbaru ini terdiri daripada 7 jenis produk yang sangat amazing, iaitu:
  •     YOUTH® Activating Serum
  •     YOUTH® Perfecting Skin Toner
  •     YOUTH® Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
  •     YOUTH® Luminous Gel Oil Cleanser
  •     YOUTH® Advanced Renewal Night Cream
  •     YOUTH® Activating BB Cream
  •     YOUTH® Radiance C + E







Bukti Keberkesanan Set Penjagaan Youth Shaklee 

Shaklee buat kajian dengan pakar-pakar kulit bertaraf dunia untuk develop atau cipta Skin Age Index sebagai satu cara standard nak ukur tahap umur kulit kita ni. Jadi sekarang memang dah ada tanda aras standard macam mana nak ukur tahap kulit kita. Antara faktor yang diambil kira masa sediakan Skin Age Index ni adalah;
  • Tahap kedutan muka,
  • Saiz liang roma,
  • Tona kulit sekata ke tak,
  • Ketegangan kulit,
  • Tekstur kulit,
  • Tahap hiper Pigmentasi kulit,
  • Cahaya,
  • Kekenduran kulit











COD Area Ampang, Cheras dan Sentul






Penghantaran ke seluruh Malaysia
Love,

Your Shaklee Independent Distributor (ID = 1207294)
Pengedar Shaklee Sah Cheras, Ampang dan Sentul
Whatsapp / SMS / Call = 0132117436
FB Pages : AufaMadame
Instagram : @eyranadzirah







0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...