Tuesday, September 1, 2015

Shaklee Independent Distributor

Assalamualaikum w.b.t

Da lame sgt dok simpan blog ni..
NOW.. baru sempat nk update..

Dah setahun Eyra habis study.. but now still TANAM ANGGUR..
Paham-paham la yee...
tapi Eyra de buat part time jugak la.. jadi cikgu ganti kat mana-mana sekolah yang memerlukan.. =)
Latest sekolah SK (P) Jalan Batu.

Dalam masa yang sama juga, Eyra ada join bisnes. nak buat duit poket. InshaAllah..
mana la taw rezeki nnt kan..
Eyra join SHAKLEE..
Sapa yang tak pernah dengar?
SHAKLEE ni satu brand produk yang mengeluarkan vitamin yang semulajadi untuk pengguna-penggunanya.. tak kira la untuk kesihatan ke, untuk rumah ke, orang tua, budak-budak.. semua boleh consume vitamin dari Shaklee ni..

Da dekat 2 tahun Eyra consume vitamin dari Shaklee ni.. 
Macam-macam effects yang Eyra dapat lepas consume vitamin ni tau..
Yang penting kesihatan makin baik. Kulit makin cantik.. hihihih..

Taknak cerita banyak la.. 
Pape pon korang follow;

Instagram : eyranadzirah
FB Page : Anugerah Kesihatan



Love,

 

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...