Saturday, February 11, 2017

Hilangkan Bekas Jerawat Hitam dan Berlubang dengan Vitamin E Shaklee

Setiap orang tentu melalui fasa 'diserang' jerawat. Walaupun fasa ini telah berakhir, namun ramai yang mengambil masa bertahun-tahun untuk menghilangkan parutnya. 


Parut ni memang buat semua orang runsing, lebih-lebih lagi kalau parut tu kat muka. Memang down habis kan. Saya ni pun kategori banyak parut, sebab kulit saya bermasalah masa remaja dulu. Memang tahu feeling cemana kalau kulit muka kita tak best.
Macam-macam petua anda akan dapat kalau anda google, petua untuk hilangkan parutlah. Tapi petua ni mungkin ada orang sesuai, ada orang boleh jadi makin teruk.
Kulit ni sebenarnya organ terbesar tubuh kita. Parut tu sebenarnya sel-sel yang mati, yang tidak berjaya digantikan dengan sel baru. Senang citer, sel dah mati tapi sel baru tak tumbuh. Atau sel baru tumbuh, tapi menyerupai sel mati.
Untuk dapatkan sel yang sihat, tubuh kenalah sihat. Kena guna suplemen. Ini apa yang saya dapati daripada pengalaman hidup ini. Adui macamlah saya dah hidup lebih setengah abad ya. Tapi semua orang pun ada pengalaman kan.
Sejak guna Shaklee, memang saya dapati kulit saya lebih baik, kulit terasa sejuk, lembap elok, tanpa minyak, tanpa jerawat dan bonusnya parut pun slowly hilang.
Antara yang elok untuk hilangkan parut adalah Vita E Complex. Elok juga dikombinasi bersama dengan Vita C SR plus dan ESP.

Vita E Complex Bantu Hilangkan Parut

Vita E Complex membantu memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah kepada radikal bebas agar tidak rosak. Ia juga membantu memperbaiki tekstur kulit, tona kulit yang tidak sekata, mengelakkan penuaan awal dan membantu masalah parut.
Vita E Complex ni ambil 1 biji je sehari, ia juga boleh disapu pada kulit untuk kesan lebih baik.



Kelebihan Vita E Complex

Vita E Complex mengandungi Vitamin E d-alpha tocopherol concentrate dan d-alpha tocopherol acetate selain ia lengkap dengan selenium. Selenium ini membantu vitamin E untuk penyerapan vitamin E yang lebih berkesan.
Vita E Complex didatangkan bersama dengan grape seed yang mana ia mengandungi antioksidan 20x lebih hebat daripada vitamin E sahaja. Grape seed ni mengandungi Oligomeric Proanthi Cyanidin yang membantu kulit lebh anjal dan awet muda, ia juga bertindak sebagai anti kanser.
Vita E Complex 100% semulajadi tanpa pewarna, pengawet atau perasa tiruan.
Bagi tujuan menghilangkan parut, saya juga sarankan tambahan ESP dan Vita C SR Plus. Kenapa?
  1. ESP membantu memperbaharui sel kulit dan penghasilan sel kulit baru yang sihat. Jadi no more dead cells atau sel mati yang diulang copy banyak kali.
  2. Vita C SR Plus penting untuk pertumbuhan tisu, membantu membaik pulih tisu, merangsang kesihatan dan kecantikan kulit melalui penghasilan kolagen.




Bagaimana mahu membeli vitamin ini?
Cara 1
Anda boleh terus klik ke VITAMIN E ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2
Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Ampang, Cheras, Sentul, saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Ampang, Cheras, Sentul.

COD Area Ampang, Cheras dan Sentul






Penghantaran ke seluruh Malaysia
Love,

Your Shaklee Independent Distributor (ID = 1207294)
Pengedar Shaklee Sah Cheras, Ampang dan Sentul
Whatsapp / SMS / Call = 0132117436
FB Pages : AufaMadame
IG : @eyranadzirah







0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...